Circuits of the past Reisgids

Wat ontdek je in dit gratis e-book?

In de "Circuits of the past Reisgids" neem ik je mee naar 5 verlaten circuits in 5 verschillende landen. Ik vertel hoe je er komt, wat er te zien is en waar je om moet denken.

  • Unieke informatie uit eigen ervaring
  • Tips voor een goede voorbereiding
  • Tips wat er te zien is
  • Zaken waar je om moet denken
Ja! Stuur mij direct dit GRATIS e-book!
50% Compleet

Ontvang nu je gratis e-book!

Vul je voornaam en e-mailadres in.

privacy Je gegevens zijn veilig. We hebben net zo'n hekel aan spam als jij.

De downloadlink voor dit GRATIS e-book wordt naar je e-mailadres verzonden.

Welke circuits komen aan bod?

Reims-Gueux

De meest bekende circuitruïne is die van Reims-Gueux in noord Frankrijk. Het mooie is dat de gebouwen uit de tijden van weleer er nog gewoon staan. Elke nostalgisch ingestelde auto-/motorsportliefhebber zou deze plek eens moeten bezoeken.

Nivelles-Baulers

Van het circuit van Nivelles-Baulers blijft steeds minder over, dus haast is geboden. Dit circuit bezocht ik voor het eerst in 1998 toen de baan, pits en wedstrijdtoren nog in tact waren. Het was hierdoor dat ik op het idee kwam een website over oude racecircuits te beginnen. Helaas is nu alleen nog een gedeelte van de baan in tact maar ook dit zal weldra zijn veranderd in een bedrijventerrein.

Roskilde Ring

Van de Roskilde Ring is weinig meer over. Toch is het nog een interessante plek om te bezoeken. Voor de speurders onder ons valt er nog het één en ander te ontdekken uit de goede oude tijd. In mijn e-book help ik je erbij dit te ontdekken.

Brno-Masaryk

De pits van het oude Brno-Masaryk stratencircuit is vandaag de dag nog gewoon in tact en te bezoeken. Ook kun je nog de oude versies rijden omdat dit openbare weg is. In mijn e-book wijs ik je op een heel bijzondere plek langs de vooroorlogse versie van het circuit, alwaar de tijd stil lijkt te hebben gestaan en je het authentieke gevoel van het oude circuit krijgt.

Nürburgring Südschleife

Een zeer bijzondere circuitruïne is die van de Nürburgring Südschleife. We kennen allemaal de Nordschleife en het huidige Formule 1 circuit. Doch ooit maakte ook de Südschleife deel uit van dit legendarische circuit. In mijn e-book vertel ik je precies waar je de overgebleven delen van het vergeten deel van de Nürburgring kunt vinden.

Ja! Stuur mij direct dit GRATIS e-book!
50% Compleet

Ontvang nu je gratis e-book!

Vul je voornaam en e-mailadres in.

privacy Je gegevens zijn veilig. We hebben net zo'n hekel aan spam als jij.